Menu
Restauracja Peryferia
zupy
dania główne
-
Stek wołowy z pieczony na kamieniu z trzema sosami, ziemniakami, w ziołowej posypce i sałaty w sosie winegret 59,00/180g
-
Polędwiczka pieczona we włoskiej kapuście na puree ziemniaczanym i fasolka szparagarowa 38,00
-
Udko kacze confit na kopytkach zasmażanych z modrą kapustą na słodko-kwaśno 38,00
-
Karkówka w sosie z pyzami i kapustą zasmażaną 28,00
-
Rolada wołowa w sosie na kluskach półfrancuskich i buraczkami zasmażanymi 37,00
-
Kulka z golonki gotowanej na sosie z chrzanu i śmietany na puree ziemniaczanym i kapustą zasmażaną 28,00
-
Kotlet schabowy z ziemniakami i zestawem surówek 26,00
-
Filet w panierce z frytkami i zestawem surówek 26,00
-
Wątróbka wieprzowa z żórawiną, ziemniakami i sałatką z ogórka kiszonego 17,00
-
Pierogi z kaczki na konfiuturze z czerwonej cebuli 17,00
-
Burger Szefa kuchni 25,00